Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Obrázek Základní startovací chléb pro nováčky

Základní startovací chléb pro nováčky

Obrázek Loupáky podle paní Ivy - těsto na vánočky, mazance

Loupáky podle paní Ivy - těsto na vánočky, mazance

Obrázek Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičky

Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičky

Obrázek Špenátovo - sýrová slunečnice

Špenátovo - sýrová slunečnice

Obrázek Domácí chléb s Lievito Madre by Romča

Domácí chléb s Lievito Madre by Romča

TOPlist