Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Chleba v troubě - jednoduché, levné - zvládne každý

Chleba v troubě - jednoduché, levné - zvládne každý

Obrázek Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Obrázek Hořčicový chléb v domácí pekárně

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Obrázek Skořicové rohlíky alias trdelníky

Skořicové rohlíky alias trdelníky

Obrázek Vynikající karásky od Staňky

Vynikající karásky od Staňky

Obrázek Nadýchané bylinkové houstičky

Nadýchané bylinkové houstičky

TOPlist