Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hořčicový chléb v domácí pekárně

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Obrázek Domácí plněné pečivo "Balkánky"

Domácí plněné pečivo "Balkánky"

Obrázek Cheese biscotti with leek and cranberries

Cheese biscotti with leek and cranberries

Obrázek Domácí chléb s Lievito Madre by Romča

Domácí chléb s Lievito Madre by Romča

Obrázek Domácí chléb ze špaldové mouky podle paní Jany

Domácí chléb ze špaldové mouky podle paní Jany

TOPlist