Hledat
Filters

Jahodová polévka

Potřebné přísady:
  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron
Postup přípravy:
  1. 1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.
  2. 2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.
  3. 3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.
  4. Zdroj viz odkaz
  5. Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.
Polévky

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rychlá hrášková polévka se šunkou

Rychlá hrášková polévka se šunkou

Zobrazit detail Rychlá hrášková polévka se šunkou
Obrázek Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

3.754
Zobrazit detail Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky
Obrázek Lilková polévka s parmezánem a krutony

Lilková polévka s parmezánem a krutony

23
Zobrazit detail Lilková polévka s parmezánem a krutony
Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

1.52
Zobrazit detail Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča
Obrázek Poctivý zeleninový vývar s drobením

Poctivý zeleninový vývar s drobením

Zobrazit detail Poctivý zeleninový vývar s drobením
Obrázek Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Zobrazit detail Mexická polévka s dýní a kuřecím masem
TOPlist