Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PolévkyVaření, pečení, recepty

Hráškový krém

Potřebné přísady:
  • pórek
  • hrášek
  • máslo
  • brambory
  • smetana
  • mléko
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • bagetka k opečení v tousteru
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme na kostičky nakrájené brambory a restujeme, přidáme hrášek a zalijeme trochou zeleninového vývaru. Povaříme, přidáme mléko a smetanu a rozmixujeme. Ochutíme solí, domácí vegetou a kdo chce přidá pepř. Podáváme s opečenou houstičkou nebo bagetkou.
Polévky
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Poctivý zeleninový vývar s drobením

Poctivý zeleninový vývar s drobením

Obrázek Kapustičková zimní polévka by Romča

Kapustičková zimní polévka by Romča

Obrázek Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Obrázek Houbová kyselačka podle babičky - (kulajda)

Houbová kyselačka podle babičky - (kulajda)

Obrázek Smetanová hříbková omáčka by Romča

Smetanová hříbková omáčka by Romča

TOPlist