Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Dýňová čína

Potřebné přísady:
  • rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby)
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dýně hokkaido
  • 1 tofu natural
  • 1 mrkev
  • 1 chilli paprička
  • sójová omáčka
  • světlá sezamová semínka
  • tmavá sezamová semínka
Postup přípravy:
  1. Rýžové nudle uvařit podle návodu (zalila jsem horkou vodou a nechala 10 minut odstát). Dýni nakrájet na menší kousky a cca deset minut povařit. Na olivovém oleji osmahnout cibulku a česnek s nakrájenou chilli papričkou. Poté přihodit na kostičky nakrájené tofu a na plátky nakrájenou mrkev (já na její krájení použila škrabku). Zalít sójovou omáčkou podle chuti. Přidat dýni a světlý sezam, vše pěkně promíchat a přibližně 10 minut restovat.
  2. Na talíři posypat tmavým sezamem.
  3. Jana Holimanova (Veg.Jenny)
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Dušená  čočka s dýní a tofu

Dušená čočka s dýní a tofu

Obrázek Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)

Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)

Obrázek Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Obrázek Pudink s chia semínky - bez vaření

Pudink s chia semínky - bez vaření

Obrázek 10 receptů na  Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

10 receptů na Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

Obrázek Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

Obrázek Šmakoun s celerovými hranolky cuketou a salátem

Šmakoun s celerovými hranolky cuketou a salátem

Obrázek Domácí bagetky z bílé mouky by Romča

Domácí bagetky z bílé mouky by Romča

TOPlist