Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Dýňová čína

Potřebné přísady:
  • rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby)
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dýně hokkaido
  • 1 tofu natural
  • 1 mrkev
  • 1 chilli paprička
  • sójová omáčka
  • světlá sezamová semínka
  • tmavá sezamová semínka
Postup přípravy:
  1. Rýžové nudle uvařit podle návodu (zalila jsem horkou vodou a nechala 10 minut odstát). Dýni nakrájet na menší kousky a cca deset minut povařit. Na olivovém oleji osmahnout cibulku a česnek s nakrájenou chilli papričkou. Poté přihodit na kostičky nakrájené tofu a na plátky nakrájenou mrkev (já na její krájení použila škrabku). Zalít sójovou omáčkou podle chuti. Přidat dýni a světlý sezam, vše pěkně promíchat a přibližně 10 minut restovat.
  2. Na talíři posypat tmavým sezamem.
  3. Jana Holimanova (Veg.Jenny)
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Obrázek Tip na dobrůtku na dětskou párty s domácím marshmallows

Tip na dobrůtku na dětskou párty s domácím marshmallows

Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

Obrázek Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

TOPlist