2 plátky sýra plátkovýho a sušená petržel na posypání
voda
Postup přípravy:
Do hrnce jsem dal vodu a lžičku soli a lžičku kurkumy. Až začala vařit, přihodil jsem špagety a vařil, jak se říká, "aldente"
Do malýho kastrůlku jsem nalil 0,5dc vody a přidal houby a dovedl k varu, potom jsem vypnul plamen a nechal být přikrytý pokličkou.
Na pánvičku jsem nalil 2 lžice olivovýho oleje a hned jsem přidal rozmačkanej česnek a italský bylinky a na pooomalým ohni jsem to dovedl do fáze, kdy ten česnek začal zlátnout (samozřejmě to vařečka zuřivě hlídala ) a přilil jsem houby i s vodou.
Přidal jsem 2 lžičky Shoyu a promíchal a nechal na mírným plameni za občasné vařečkové kontroly zredukovat.
Přecezený špagety jsem přidal na pánev a promíchal.
Protože mám prověřenej jenom jeden sýr kterej nemá živočišný syřidlo a ten je zrovna plátkovej, tak jsem 2 platky nakrájel na jemný proužky.
Posypal jsem s ním špagety a přisypal jsem sušenou petržel - jemně.