Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Tempeh na žampionech podle De LI

Potřebné přísady:
  • jeden bio neochucený tempeh
  • shoya
  • vetší cibule
  • olej
  • 8 ks žampióny
  • Rasa koření -(koriandr, mletý kmín a hořčičné semínko)
  • pepř
  • sůl
  • rýžové nudle
  • sojová smetana
Postup přípravy:
  1. Tempeh nakrájíme na kostičky přidáme shoya a jednu vvětší cibuli na kostičky, trošku oleje a necháme hodinu odležet v chladu.
  2. Směs osmažíme zprudka na pánvi a přidáme žampiony a trochu rasa koření. Podlijeme vodou a dusíme. Nakonec přidáme sojovou smetanu, osolíme a opepříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sojové chilly con carne s kari rýží -  (vegan)

Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)

Obrázek Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Obrázek Sekaná ze soji, seitanu a kapusty - vegan

Sekaná ze soji, seitanu a kapusty - vegan

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Obrázek Nevarená jablková výživa bez cukru

Nevarená jablková výživa bez cukru

Obrázek Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Baklažánovo šalviové penne s tempehom

TOPlist