Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Veganská bublanina

Potřebné přísady:
  • čerstvé lesní ovoce TĚSTO*
  • 2 ks
banán
  • 300 g 
polohrubá mouka
  • 1 balíček 
prášek do pečiva
  • 140 g 
cukr krystal
  • 2 cl
olej
  • 0,25 l 
sojové mléko
Postup přípravy:
  1. Nejprve do mísy nasypeme polohrubou mouku a cukr. Přilijeme olej a sojové mléko. Nakonec přidáme rozmačkané banány, prášek do pečiva a pořádně promícháme.
  2. Vzniklou směs nalijeme na plech a ozdobíme ovocem podle chuti. Těsto upečeme v předehřáté troubě dozlatova. Veganskou bublaninu nakrájíme a podáváme. Výborná je studená i teplá.
Veganské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Indická krémová polévka (vegan)

Indická krémová polévka (vegan)

Obrázek Omáčka z cizrny alá svíčková

Omáčka z cizrny alá svíčková

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Obrázek Kokosovo-čokoládová panna cotta

Kokosovo-čokoládová panna cotta

Obrázek Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

TOPlist