Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Kapustová polévka by Romča

Potřebné přísady:
  • kapusta
  • brambor
  • jarní cibulka
  • zeleninový bujon kvalitní
  • vegeta - já použila domácí
  • smetana - já použila veganskou Alpro
  • sůl mořská
  • olej oliváč
Postup přípravy:
  1. Vše pokrájíme na kousky a cibulku nadrobno. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a na to dáme veškerou zeleninu. Povaříme až je vše měkoučké a okořeníme. Přidáme smetanu a pak vezmeme tyčovým mixérem.
  2. Kdo má foodprocesor může udělat jako já - vše hodíme do procesoru, použijeme S nůž a vše rozmělníme. Šup s tím na olej a pak postup stejný jen už nemixujeme.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Veganské  plněné  papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou

Obrázek Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Obrázek Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist