Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Kapustová polévka by Romča

Potřebné přísady:
  • kapusta
  • brambor
  • jarní cibulka
  • zeleninový bujon kvalitní
  • vegeta - já použila domácí
  • smetana - já použila veganskou Alpro
  • sůl mořská
  • olej oliváč
Postup přípravy:
  1. Vše pokrájíme na kousky a cibulku nadrobno. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a na to dáme veškerou zeleninu. Povaříme až je vše měkoučké a okořeníme. Přidáme smetanu a pak vezmeme tyčovým mixérem.
  2. Kdo má foodprocesor může udělat jako já - vše hodíme do procesoru, použijeme S nůž a vše rozmělníme. Šup s tím na olej a pak postup stejný jen už nemixujeme.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Obrázek Recept - Grahanový závin se špenátem

Recept - Grahanový závin se špenátem

Obrázek Kapustová polévka podle De LI

Kapustová polévka podle De LI

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Jablečný horký nápoj by Romča

Jablečný horký nápoj by Romča

Obrázek Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Obrázek Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Obrázek Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Obrázek Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist