Sojový segedín - vegan
Potřebné přísady:
- sojové kostky
- zeleninový bujon bez glutamátu
- cibule
- sůl
- pepř
- červená paprika
- nové koření
- bobkový list
- hl. mouka na zahuštění
- sojová smetana
- provamel zelí
Postup přípravy:
- Sojové kostky uvaříme se zeleninovým bujonem bez glutamátu a vymačkáme z nich vývar, který si schováme. Do hrnce hodíme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme opéct do zlatova, na to hodíme sojové kostky.
- Orestujeme a dochutíme solí, pepřem, červenou paprikou. Dále přidáme zelí, bobkový list a nové koření. Zalijeme vývarem, který jsme si schovali. Podusíme a zahustíme moukou rozmíchanou v sojové smetaně.
VeganskéAutor receptujiřina Z.
Mohlo by se Vám líbit