Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Omáčka z cizrny alá svíčková

Potřebné přísady:
  • cizrna- naklíčená
  • olej
  • mrkev
  • celer
  • petžel
  • sůl
  • pepř
  • zeleninový bujon
  • bobkový list
  • tymián
  • nové koření
  • 400 ml vody
  • sojová smetana
  • mouka
Postup přípravy:
  1. Naklíčenou cizrnu uvaříme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nastrouhanou korenovku - mrkev, celer, petržel, sůl, pepř, zel.bujon, bobkový list, tymián a nové koření. Zalijeme 400ml vody a dusíme do měkká. Vyndáme bobk.list a nové koření. V mixéru promícháme sójovou smetanu s moukou, přidáme zeleninu, půlku cizrny, do hladká rozmixujeme a provaříme. Přidáme zbytek cirzny, prohřejeme a dochutíme hořčici, případně dosolíme.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Veganský čokoládový dort

Recept - Veganský čokoládový dort

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Jablečný horký nápoj by Romča

Jablečný horký nápoj by Romča

Obrázek Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Obrázek Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Obrázek Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist