Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Omáčka z cizrny alá svíčková

Potřebné přísady:
  • cizrna- naklíčená
  • olej
  • mrkev
  • celer
  • petžel
  • sůl
  • pepř
  • zeleninový bujon
  • bobkový list
  • tymián
  • nové koření
  • 400 ml vody
  • sojová smetana
  • mouka
Postup přípravy:
  1. Naklíčenou cizrnu uvaříme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nastrouhanou korenovku - mrkev, celer, petržel, sůl, pepř, zel.bujon, bobkový list, tymián a nové koření. Zalijeme 400ml vody a dusíme do měkká. Vyndáme bobk.list a nové koření. V mixéru promícháme sójovou smetanu s moukou, přidáme zeleninu, půlku cizrny, do hladká rozmixujeme a provaříme. Přidáme zbytek cirzny, prohřejeme a dochutíme hořčici, případně dosolíme.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tempeh na žampionech podle De LI

Tempeh na žampionech podle De LI

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Obrázek Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist