Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Špaldové kernotto s uzeným tofu

Potřebné přísady:
  • Špaldové kernotto
  • Cuketa celá
  • Dvě velká rajčata
  • Dvě cibule
  • Pět stroužků česneku
  • Olivový olej
  • Uzené tofu
  • Mahá koření
  • Černá sůl
  • Kurkuma
  • Domácí vegeta
Postup přípravy:
  1. Cibulku a česnek pokrájíme a restujeme dozlatova, přidáme pokrájené tofu a restujeme. Přidáme cukýnu a rajčata a restujeme dál. Osolíme okořeníme a podlijeme. Necháme chvilku a nakonec odstavíme a zakapeme olivový olejem.
  2. Kernotto uvaříme v osolené vodě podle návodu. Nakonec smícháme se směsi a podáváme
  3. Dobrou chuť Romča
Veganské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Grahanový závin se špenátem

Recept - Grahanový závin se špenátem

Obrázek Kapustová polévka podle De LI

Kapustová polévka podle De LI

Obrázek Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Raňajky ,,štastného vegána,,

Raňajky ,,štastného vegána,,

Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Obrázek Čoládové muffiny s andskou soľou

Čoládové muffiny s andskou soľou

Obrázek Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Obrázek Raňajkové smoothie - Dobrožrúti

Raňajkové smoothie - Dobrožrúti

TOPlist