Hledat
Filters

Špaldové kernotto s uzeným tofu

Potřebné přísady:
  • Špaldové kernotto
  • Cuketa celá
  • Dvě velká rajčata
  • Dvě cibule
  • Pět stroužků česneku
  • Olivový olej
  • Uzené tofu
  • Mahá koření
  • Černá sůl
  • Kurkuma
  • Domácí vegeta
Postup přípravy:
  1. Cibulku a česnek pokrájíme a restujeme dozlatova, přidáme pokrájené tofu a restujeme. Přidáme cukýnu a rajčata a restujeme dál. Osolíme okořeníme a podlijeme. Necháme chvilku a nakonec odstavíme a zakapeme olivový olejem.
  2. Kernotto uvaříme v osolené vodě podle návodu. Nakonec smícháme se směsi a podáváme
  3. Dobrou chuť Romča
Veganské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Zobrazit detail Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra
Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

49
Zobrazit detail Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča
Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Zobrazit detail Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím
Obrázek Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Baklažánovo šalviové penne s tempehom

41
Zobrazit detail Baklažánovo šalviové penne s tempehom
TOPlist