Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Potřebné přísady:

[priemer formy 28cm]

  • 2 jablká (cca. 270g)
  • 400ml kokosové mlieko
  • 80g cukor ,,Panela,,(sušená trstinová šťava)
  • 1 ks Vanilkový struk
  • 1 ks Kypriaci prášok bez fosfátov (vínny kameň)
  • 150g pomleté ovsené vločky
  • 100g kukuričná múka

Mňamózny koláčik vhodný ku kávičke, pre návštevu, alebo len tak z dlhej chvíle… :)))

Postup přípravy:
  1. Jablká ošúpte a rozmixujte s kokosovým mliekom a cukrom.
  2. Pripravte si suchú zmes zmiešaním múk, kypriaceho prášku a vanilky.
  3. Zmes jabĺk a mlieka vylejte do hrnca a nechajte za občasného miešania zovrieť.
  4. Sypte postupne suchú zmes a miešajte metličkou. Keď nasypete všetko, odložte zo sporáku a hotové cesto rozotrite do vopred vymastenej zapekacej misy, alebo menšieho plechu.
  5. Dajte piecť na 200 stupňov 30 min.
  6. Hotový koláčik môžete poliať roztopenou čokoládou.
  7. Dobré žrútstvo
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Obrázek Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Obrázek Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky

Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist