Hledat
Filters

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Potřebné přísady:
  • 1 hrnek pšeničného lepku
  • 1 hrnek vody
  • 1lžíce shoyu
  • 2 lžíce výběrové hladké mouky
Postup přípravy:
  1. Hrnek lepku smícháme v míse hladkou mouku, lžící shoyu a vodou. Vše promícháme já propracuji pak ještě rukou a necháme odpočívat nejméně hodinu. Já ale nechávám přes noc a seitain krásně nabobtná. Způsob výroby seitainu přímo z lepku je mnohem rychlejší na přípravu než vymývat mouku.
  2. Po na botnání vaříme v silném slaném zeleninovém vývaru u menších plátků je to cca 30 minut a větších kusů asi 45 min.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sojové chilly con carne s kari rýží -  (vegan)

Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)

Zobrazit detail Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)
Obrázek Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Zobrazit detail Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan
Obrázek Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

3.52
Zobrazit detail Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča
Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Zobrazit detail Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím
Obrázek Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Zobrazit detail Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti
Obrázek Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

42
Zobrazit detail Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom
Obrázek Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Zobrazit detail Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto
TOPlist