Hledat
Filters

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Potřebné přísady:
  • 1 hrnek pšeničného lepku
  • 1 hrnek vody
  • 1lžíce shoyu
  • 2 lžíce výběrové hladké mouky
Postup přípravy:
  1. Hrnek lepku smícháme v míse hladkou mouku, lžící shoyu a vodou. Vše promícháme já propracuji pak ještě rukou a necháme odpočívat nejméně hodinu. Já ale nechávám přes noc a seitain krásně nabobtná. Způsob výroby seitainu přímo z lepku je mnohem rychlejší na přípravu než vymývat mouku.
  2. Po na botnání vaříme v silném slaném zeleninovém vývaru u menších plátků je to cca 30 minut a větších kusů asi 45 min.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

4.54
Zobrazit detail Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší
Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

3.52
Zobrazit detail Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou
Obrázek Míchaná tofíčka  alá míchaná vejce by Romča

Míchaná tofíčka alá míchaná vejce by Romča

3.333
Zobrazit detail Míchaná tofíčka alá míchaná vejce by Romča
Obrázek Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky

Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky

Zobrazit detail Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky
TOPlist