Hledat
Filters

Smetanová polévka s pórkem

Potřebné přísady:
  • olej - máslo
  • hladká mouka
  • smetana
  • voda
  • pórek
  • brambory
  • mrkev
  • Na dokončení:
  • sýr a rajče
Postup přípravy:
  1. Do kastrolu dáme olej a kousek másla, rozpustíme. Prudáme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Přidáme nakrájenou mrkev, pórek, brambory a restujeme.
  2. Přidáme vodu, smetanu a povaříme. Dochutíme solí, pepřem a sušenou zeleninou. Navrch dáme sýr a nadrobno nakrájené rajče.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Zobrazit detail Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě
Obrázek Holandský řízek s bramborovou kaší

Holandský řízek s bramborovou kaší

Zobrazit detail Holandský řízek s bramborovou kaší
Obrázek Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Zobrazit detail Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist