Hledat
Filters

Holandský řízek s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • libovější vepřový bůček 1 kg
  • mléko 200 ml
  • tvrdý sýr 300 g
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
Postup přípravy:
  1. Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme. Sýr nastrouháme nahrubo.
Dáme do větší mísy, přidáme všechny ostatní suroviny a důkladně rukama promícháme. Necháme 10 minut odstát. 
Potom tvarujeme asi 100 gramové placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran na mírném plameni.
Podáváme s bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

31
Zobrazit detail Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami
Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

4.52
Zobrazit detail Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Obrázek Dýně s ořechovým pestem od Zuzky

Dýně s ořechovým pestem od Zuzky

Zobrazit detail Dýně s ořechovým pestem od Zuzky
Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

47
Zobrazit detail Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča
Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Zobrazit detail Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem
Obrázek Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Zobrazit detail Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem
TOPlist