Hledat
Filters

Holandský řízek s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • libovější vepřový bůček 1 kg
  • mléko 200 ml
  • tvrdý sýr 300 g
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
Postup přípravy:
  1. Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme. Sýr nastrouháme nahrubo.
Dáme do větší mísy, přidáme všechny ostatní suroviny a důkladně rukama promícháme. Necháme 10 minut odstát. 
Potom tvarujeme asi 100 gramové placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran na mírném plameni.
Podáváme s bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Zobrazit detail Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku
Obrázek Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Zobrazit detail Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Obrázek Čínské nudle s kuřecím masíčkem

Čínské nudle s kuřecím masíčkem

54
Zobrazit detail Čínské nudle s kuřecím masíčkem
Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

47
Zobrazit detail Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča
Obrázek Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei

Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei

Zobrazit detail Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei
Obrázek Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

41
Zobrazit detail Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

52
Zobrazit detail Ovocné kynuté knedlíky by Romča
Obrázek Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

51
Zobrazit detail Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča
TOPlist