Hledat
Filters

Rychlá buchta s ovocem a bez tuku

Potřebné přísady:
  • 240g polohrubá mouka
  • prášek do pečiva
  • 4ks vejce
  • 240g cukru
  • 10 polévkových lžic teplé vody
  • sezónní ovoce
Postup přípravy:
  1. Připravíme si mísu a do ní dáme všechny suroviny mimo ovoce, to si omyjeme pokrájíme eventuálně na menší kousky podle potřeby. Suroviny v míse zpracujeme tak aby nám vznikla hladká hmota bez hrudek. Používám elektrický šlehač, ale vůbec to není nutné. Plech vymažeme a vysypeme nebo můžeme použít pečící papír nebo podložku a těsto na ni nalijeme. Posypeme ovocem a dáme péct do vyhřáté trouby na 160- 180 stupňů a pečeme do zlatova. Zda je buchta hotová poznáme tak, že do ní píchneme špejlí. Pokud je špejle suchá buchta je hotová. Pokud ne necháme ještě péct.
  2. Dobrou chuť
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

TOPlist