Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Rohlíky podle Haničky

Potřebné přísady:
  • 200 g hl.mouky
  • 300 g pol.mouky
  • 50 g sádla
  • 250 ml vlažné vody
  • 21 g droždí
  • 10 g cukru
  • 10 g soli
Postup přípravy:
  1. Vypracovala jsem těsto a nechala jsem 1 hodinu kynout pod igelitem. Pak umotala rohlíky a na plechu ještě kynout 35 minut.
  2. Postříkala vodou a pekla v HV na 200 do zlata.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Podmáslový chléb z domácí pekárny

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Obrázek Hořčicový chléb v domácí pekárně

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Obrázek Základní startovací chléb pro nováčky

Základní startovací chléb pro nováčky

Obrázek Špenátovo - sýrová slunečnice

Špenátovo - sýrová slunečnice

Obrázek Celozrnný chléb – vynikající klasika

Celozrnný chléb – vynikající klasika

Obrázek Piváky - pivní křupavé rohlíčky

Piváky - pivní křupavé rohlíčky

Obrázek Bílé pšeničné pečivo - rohlíky, housky

Bílé pšeničné pečivo - rohlíky, housky

Obrázek Šunkové rohlíčky z tvarohového těsta - Strašínsko 1937

Šunkové rohlíčky z tvarohového těsta - Strašínsko 1937

Obrázek Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

TOPlist