Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Plecko pečené na španělský způsob

Potřebné přísady:
  • 2kg plec v celku
  • šťáva ze 2 citronů
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička papriky
  • 3 lžíce oleje
  • 300ml na podlití vody/vývaru
Postup přípravy:
  1. Toto masíčko se pomaloučku peče 5 hodin,ale jeho chuť opravdu stojí za to.
  2. Plec omyjeme, osušíme, prosolíme a potřeme ingred. Dáme uležet na 12 hodin, pečeme pomaličku 5 hod. 
Po upečení dáme maso odpočinout ještě před podáváním 30 minut. 
Přidáváme s opékaným bramborem, zeleninovým salátem.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zapečené jednohubky - rychlovka

Zapečené jednohubky - rychlovka

Obrázek Koprová omáčka - super rychlá

Koprová omáčka - super rychlá

Obrázek Dýně s ořechovým pestem od Zuzky

Dýně s ořechovým pestem od Zuzky

Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Obrázek Holandský řízek s bramborovou kaší

Holandský řízek s bramborovou kaší

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

TOPlist