Hledat
Filters

Koprová omáčka - super rychlá

Potřebné přísady:
  • 500g předního hovězího masa
  • 5dl hov.vývaru
  • 60g másla
  • 2 lžíce sekaného kopru-i mražený
  • 2,5dl kysané smetany
  • ocet nebo citron.šťáva
  • cukr
  • sůl
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Uvaříme maso-asi 2-2,5 hod. v zakrytém hrnci a vývar si necháme na omáčku.V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme moukou a za stálého míchání necháme zpěnit až zbělá. Po částech vmícháme vývar osolíme, provaříme asi 20 min.Pak opatrně vmícháme smetanu, dochutíme solí, octem, cukrem.Na závěr vmícháme sekaný kopr a ihned odstavíme a už nevaříme.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

3.638
Zobrazit detail Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty
Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Zobrazit detail Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Obrázek Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali

Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali

Zobrazit detail Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali
Obrázek Květákové karbanátky se sýrem

Květákové karbanátky se sýrem

Zobrazit detail Květákové karbanátky se sýrem
Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

51
Zobrazit detail Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist