Hledat
Filters

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix

Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix

3.45
Zobrazit detail Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix
Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

41
Zobrazit detail Zapečený plněný lilek od Markétky
Obrázek Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

43
Zobrazit detail Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem
Obrázek Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

21
Zobrazit detail Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou
Obrázek Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

4.4717
Zobrazit detail Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy
Obrázek VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

47
Zobrazit detail VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery
Obrázek Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Zobrazit detail Sweet&sour zelenina s batátovým pyré
TOPlist