Hledat
Filters

Petrželový krém

Potřebné přísady:
  • 5-6 větších petrželí
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 1 cibule
  • sůl
  • pepř
  • špetka muškátového oříšku
  • rozmarýn
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžíce másla
Postup přípravy:
  1. Na másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky pokrájenou petržel, chvíli restujeme. Vše zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku a rozmarýn a vaříme do změknutí petržele. Poté polévku rozmixujeme. Pro zjemnění můžete přidat smetanu ke šlehání a krátce polévku povařit.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

42
Zobrazit detail Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka
Obrázek Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek

Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek

32
Zobrazit detail Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek
Obrázek Dýňový koláč - žádná mouka, cukr nebo tuk

Dýňový koláč - žádná mouka, cukr nebo tuk

4.65
Zobrazit detail Dýňový koláč - žádná mouka, cukr nebo tuk
Obrázek Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

21
Zobrazit detail Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou
TOPlist