Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Potřebné přísady:
  • bylinky podle chuti
  • olivový olej
  • tvořítka na led
Postup přípravy:
  1. Bylinky zamražené v olivové oleji
  2. Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Obrázek Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Obrázek Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Obrázek Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Obrázek Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Obrázek Vegetarianská rajská  omáčka s kuličkami by Romča

Vegetarianská rajská omáčka s kuličkami by Romča

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

TOPlist