Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Potřebné přísady:
  • bylinky podle chuti
  • olivový olej
  • tvořítka na led
Postup přípravy:
  1. Bylinky zamražené v olivové oleji
  2. Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Treska ... bez majonézy, bez ryby

Treska ... bez majonézy, bez ryby

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem

Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem

Obrázek Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Obrázek Šmakoun s celerovými hranolky cuketou a salátem

Šmakoun s celerovými hranolky cuketou a salátem

Obrázek Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Obrázek Domácí bagetky z bílé mouky by Romča

Domácí bagetky z bílé mouky by Romča

Obrázek Vegetariánské lasagne by Romča

Vegetariánské lasagne by Romča

TOPlist