Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Potřebné přísady:
  • bylinky podle chuti
  • olivový olej
  • tvořítka na led
Postup přípravy:
  1. Bylinky zamražené v olivové oleji
  2. Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Doritos s guacamole a rajcatovou salsou

Doritos s guacamole a rajcatovou salsou

Obrázek Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix

Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix

Obrázek Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Obrázek Jarní vegetariánský kastrůlek

Jarní vegetariánský kastrůlek

Obrázek Nepečený malinový dort s oříšky

Nepečený malinový dort s oříšky

Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

Obrázek Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

TOPlist