Hledat
Filters

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

41
Zobrazit detail Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!
Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

32
Zobrazit detail Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze
Obrázek Zapečené brambory s kozím sýrem

Zapečené brambory s kozím sýrem

42
Zobrazit detail Zapečené brambory s kozím sýrem
Obrázek Polévka z červené řepy by Romča

Polévka z červené řepy by Romča

41
Zobrazit detail Polévka z červené řepy by Romča
Obrázek VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

47
Zobrazit detail VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery
TOPlist