Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

Obrázek Pečené jablíčka - vynikající na dlouhé zimní večery

Pečené jablíčka - vynikající na dlouhé zimní večery

Obrázek Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Obrázek Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Obrázek Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

TOPlist