Hledat
Filters

Adzuki

Potřebné přísady:
  • adzuki
  • řasa kombu
  • olej
  • cibulka
  • černé olivy
  • čerstvá petrželka
Postup přípravy:
  1. Předem namočené adzuki uvařím s řasou kombu(stačí velikost poštovní známky). Na oleji spěním cibulku, přidám adzuki i s řasou a vše rozmixuji. Přidám pár na jemno posekaných černých oliv a nejlépe čerstvou petrželku. Dochutím přírodně fermentovanou omáčkou tamari.
  2. Zdroj viz. odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

32
Zobrazit detail Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze
Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

41
Zobrazit detail Zapečený plněný lilek od Markétky
Obrázek Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Zobrazit detail Rýžové nákypky podle Honzy Moravce
Obrázek Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

21
Zobrazit detail Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou
Obrázek Zelné karbanátky s bramborem a zeleným salátem by Romča

Zelné karbanátky s bramborem a zeleným salátem by Romča

51
Zobrazit detail Zelné karbanátky s bramborem a zeleným salátem by Romča
Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

41
Zobrazit detail Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)
TOPlist