Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Pečená zeleninka s batáty by Romča

Potřebné přísady:
  • batáty
  • mrkev
  • květák
  • cuketa
  • rajčata
  • česnek
  • olivový olej
  • voda na podlití
  • bílý jogurt na dresing
  • paprika
  • tempeh
  • grilovací koření
  • olivový olej
  • libeček
Postup přípravy:
  1. Všechnu zeleninu očistíme oloupeme a omyjeme. Mrkev škrabkou škrábeme na velké plátky, cuketu nakrájíme na kolečka, paripku na proužky a květák rozdělíme na růžičky. Vše naskládáme do pekáčku a osolíme a okořeníme podle chuti. Já kvůli dětem moc nekořením dávám jen domácí vegetu, sůl a zakapu olivovým olejem a okořením grilovacím kořením. Pokladu tempehem, který jsem si nakrájela na plátky.
  2. Batáty oloupu, omyji a nakrájím na kousky a vařím v osolené vodě s kouskem libečku. Podáváme se salátkem podle chuti zeleninku plus jogurtový dresink. Ten připravíte pouze z bílého jogurtu, který lehce osolíme a přidáme nastrouhaný čerstvý česnek.
  3. Dobrou chuť!!
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Obrázek Fenykl s fazolemi a ztraceným vejcem

Fenykl s fazolemi a ztraceným vejcem

Obrázek Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Obrázek Vločkové karbanátky nejen pro vegetariány

Vločkové karbanátky nejen pro vegetariány

Obrázek Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Obrázek Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

TOPlist