Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Potřebné přísady:
  • 3 dl mléka
  • 7 PL dijonské horčice
  • 550 g pšeničné mouky
  • 5 g soli
  • 10 g sušeného drozdí nebo 50 g čerstvého droždí
Postup přípravy:
  1. Do formy nalijete mléko. Přidejte hořčici, sůl a mouku v tomto poradí. V mouce udělejte malý důlek a do něj dejte droždí. Zvolte světlý chléb, velikost 1 kg a základní program (3 hodiny).
  2. Recept je na 1 kg chléb.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Chleba v troubě - jednoduché, levné - zvládne každý

Chleba v troubě - jednoduché, levné - zvládne každý

Obrázek Loupáky podle paní Ivy - těsto na vánočky, mazance

Loupáky podle paní Ivy - těsto na vánočky, mazance

Obrázek Celozrnný chléb – vynikající klasika

Celozrnný chléb – vynikající klasika

Obrázek Kváskový chléb pečený v pekárně  by Romča

Kváskový chléb pečený v pekárně by Romča

Obrázek Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Obrázek Domácí chléb ze špaldové mouky podle paní Jany

Domácí chléb ze špaldové mouky podle paní Jany

TOPlist