Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Debrecínské ragů z vepřového masa

Potřebné přísady:
  • 300g vepřového plecka bez kosti
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 nožička párku
  • 1 malý rajčatový protlak
  • 2 větší papriky
  • 100 ml smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 stroužky česneku
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Doporučená příloha: těstoviny a kompot nebo ovocný salát.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Grenadinmarsch - fleky s bramborama

Grenadinmarsch - fleky s bramborama

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Obrázek Knedlíky z brambor se švestkami

Knedlíky z brambor se švestkami

Obrázek Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Obrázek Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem

Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem

TOPlist