Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Kartofel kohn - Bavorsko

Sváteční bramborové placky s kyselým zelím. Je to dobrá večeře. Podávají se s kyselým zelím nebo zelným salátem.

Potřebné přísady:
  • 90 dkg - 1kg brambor vařených ve slupce
  • 1 pór nebo 2 mladé cibulky
  • 25 dkg kyselého zelí
  • 2 vejce
  • 10 dkg krupice
  • 15 dkg anglické slaniny
  • sůl,pepř, česnek ( podle chuti )
  • sádlo
Postup přípravy:
  1. Brambory nastrouháme,zelí posekáme, pór a slaninu drobně nakrájíme. Přidáme vejce,krupici,osolíme,opepříme a podle chuti dáme česnek. V ruce tvoříme placičky,které smažíme na sádle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bramborový salát - vynikající

Bramborový salát - vynikající

Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Obrázek Vepřové maso pečené ve smetaně

Vepřové maso pečené ve smetaně

Obrázek Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Obrázek Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Obrázek Losos na kari s kokosovým mlékem

Losos na kari s kokosovým mlékem

TOPlist