Korpus: Celá vejce vyšleháme s cukry do husté pěny. Smícháme prosátou mouku s práškem do pečiva a kakaem a ručně vmícháme do pěny. Těsto natřeme na plech 30 x 40 cm s pečícím papírem a v troubě předehřáté na 180°C upečeme (asi 12 minut). Vychladlý korpus pokapeme studenou kávou.
Náplň: Sušenky nasypeme do mikrotenového sáčku a válečkem je rozdrtíme, čokoládovou polevu rozpustíme a smícháme se sušenkami, přidáme Nutellu a náplň urovnáme na korpus. Necháme ztuhnout.
Krém: Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou a cukrem, vmícháme ušlehanou šlehačku, vlijeme rozpuštěnou želatinu a nakonec vmícháme rozpuštěnou vychladlou čokoládu (nebo ji můžeme nastrouhat). Na sušenkovou náplň nalijeme krém, zarovnáme a necháme ztuhnout.
Nakrájené kousky zdobíme hoblinkami. Ty uděláme z Ledových kaštanů škrabkou na brambory.