Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Staročeské trdelníky - doma pečené

Staročeské trdelníky - doma pečené

Obrázek Pšenično žitná šlehačková bábovka

Pšenično žitná šlehačková bábovka

Obrázek Linecký koláč plný tvarohu se švestkami a drobenkou

Linecký koláč plný tvarohu se švestkami a drobenkou

Obrázek Citronovo-makové muffiny s tvarohem a jogurtem

Citronovo-makové muffiny s tvarohem a jogurtem

Obrázek Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

TOPlist