Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Jogurtové řezy s malinami

Recept - Jogurtové řezy s malinami

Obrázek Staročeské trdelníky - doma pečené

Staročeské trdelníky - doma pečené

Obrázek Čokoládové vynikajicí muffiny

Čokoládové vynikajicí muffiny

Obrázek Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Obrázek Makový závin podle paní Romanky

Makový závin podle paní Romanky

TOPlist