Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Obrázek Jednoduchý, nepečený, čokoládový cheesecake

Jednoduchý, nepečený, čokoládový cheesecake

Obrázek Jablkový koláč se šlehačkou

Jablkový koláč se šlehačkou

Obrázek Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Obrázek Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající

Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající

Obrázek Maková buchta z mikrovlnky - keto - nizkosacharidový

Maková buchta z mikrovlnky - keto - nizkosacharidový

Obrázek Čokoládové kostky a pistáciemi

Čokoládové kostky a pistáciemi

Obrázek Karamelovo-kávový dort s máslovým krémem

Karamelovo-kávový dort s máslovým krémem

TOPlist