Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Obrázek Kokosový mokrouš - Bob a Nikča

Kokosový mokrouš - Bob a Nikča

Obrázek Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Obrázek Hruška dušená v bílém víně

Hruška dušená v bílém víně

Obrázek Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Obrázek Nejlepší buchty podle Markétky

Nejlepší buchty podle Markétky

Obrázek 🍪 Sendvičové sušenky s vanilkovou náplní (bez lepku, mléka, vajec i cukru)

🍪 Sendvičové sušenky s vanilkovou náplní (bez lepku, mléka, vajec i cukru)

TOPlist