Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Obrázek Kávovo-šlehačkové řezy s jahodami

Kávovo-šlehačkové řezy s jahodami

Obrázek Jahodový dort smetanový s želé

Jahodový dort smetanový s želé

Obrázek Superrychlý ovocný koláč s drobenkou

Superrychlý ovocný koláč s drobenkou

Obrázek Citronový keto koláč - nízkosacharidový

Citronový keto koláč - nízkosacharidový

Obrázek Indiáci s Vitacitem podle Jany

Indiáci s Vitacitem podle Jany

TOPlist