Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Osvěžující malinové řezy

Recept - Osvěžující malinové řezy

Obrázek Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Obrázek Jednoduchý makový koláč s ovocím

Jednoduchý makový koláč s ovocím

Obrázek Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Obrázek  Jahodové košíčky s vanilkovým krémem

Jahodové košíčky s vanilkovým krémem

TOPlist