Buchta od babinky
Potřebné přísady:
- 16 lzic polohrube mouky
- 10 lzic cukru
- 8 lzic oleje
- 6 lzic mleka
- 3 vejce
- 1 prasek do peciva
- libovolne ovoce
Drobenka:
- 8 lzic hrube mouky
- 6 lzic cukru
- trocha oleje
Postup přípravy:
- Prisady na buchtu(krome ovoce)smichame v mise, aby nezustaly hrudky. Vymazeme si plech olejem a vysypeme hrubou moukou. na plech vylijeme testo a rozlozime na nej bud drobne, nebo nakrajene ovoce(nejlepe na platky). pak prisady na drobenku dame do misy a prsty rozdrobime. rozdrobenou drobenkou posypeme ovoce na testu a dame pect na 180 stupnu, dokud nezhnednou okraje.
Moučníky, dezerty, dortyAutor receptudesna
Mohlo by se Vám líbit