Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta od babinky

Potřebné přísady:
  • 16 lzic polohrube mouky
  • 10 lzic cukru
  • 8 lzic oleje
  • 6 lzic mleka
  • 3 vejce
  • 1 prasek do peciva
  • libovolne ovoce

Drobenka:

  • 8 lzic hrube mouky
  • 6 lzic cukru
  • trocha oleje
Postup přípravy:
  1. Prisady na buchtu(krome ovoce)smichame v mise, aby nezustaly hrudky. Vymazeme si plech olejem a vysypeme hrubou moukou. na plech vylijeme testo a rozlozime na nej bud drobne, nebo nakrajene ovoce(nejlepe na platky). pak prisady na drobenku dame do misy a prsty rozdrobime. rozdrobenou drobenkou posypeme ovoce na testu a dame pect na 180 stupnu, dokud nezhnednou okraje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Torta ai Lamponi - Malinový dort

Torta ai Lamponi - Malinový dort

Obrázek Domácí Ferrero rocher řezy - vynikající

Domácí Ferrero rocher řezy - vynikající

Obrázek Vytuněné -  Míša řezy s jahodama a strouhanou čokoládou

Vytuněné - Míša řezy s jahodama a strouhanou čokoládou

Obrázek Makové, vláčné, nadýchané švýcarky

Makové, vláčné, nadýchané švýcarky

Obrázek Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

TOPlist