Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo
- Bramborová šťáva je vynikající protizánětlivý nápoj. Velmi dobře funguje při artritidě a u mnoha dalších forem zánětlivých bolestí, zejména však bolestí kloubů a bolestí zad. Bramborová štáva zvýší krevní oběh ve všech částech Vašeho těla.
- Bramborová šťáva je zásaditá a zabraňuje nemocem jako jsou kardiovaskulární choroby a dokonce pomáhá předcházet rakovině.
3.Bramborová šťáva je vynikající na ekzémy a akné - pomáhá uklidnit kůži.
4.Bramborová šťáva Vám pomáhá při hubnutí - vypijte jeden šálek bramborové šťávy ráno, ještě před snídaní a potom večer 2-3 hodiny před tím, než půjdete spát. Bramborová štáva sama o sobě nemá skoro žádnou chuť a tak ji můžete namíchat s jinými šťávami, například ideální je mrkvová. Pokud musíte sladit můžete přidat například trochu medu.
5.Bramborová šťáva také odplavuje z těla kyselinu močovou.
6.Bramborová šťáva snižuje také hladinu cholesterolu - obecně zlepšuje Váš zdravotní stav.
7.Bramborová šťáva je také levná varianta pro detoxikaci vašeho těla. Bramborová šťáva se používala v Japonsku a na dalších místech na světě k léčbě hepatitidy a tato léčba měla dobré výsledky.
8.Bramborová šťáva je také dobrá pro léčbu pankreatitidy a při onemocnění ledvin. Bramborová šťáva je také vhodná pro lidi, kteří mají cukrovku a vysoký krevní tlak.
9.Bramborová šťáva také zabraňuje tvorbě vápenatých kamenů v močových cestách.
10.Bramborová šťáva je také vhodná jako podpůrný prostředek k léčbě nádorů a rakoviny - červené a fialové brambory obsahují velké množství antokyanů a ten zastavuje růst rakovinných buněk. Žluté a oranžové brambory obsahují velké množství zeaxanthinu a ten je důležitý pro zrak.
11.Bramborová šťáva je alkalická a tak je ideální pro zklidnění trávícího traktu, léčení poruch trávení a při přebytku kyselin v těle. Také je vynikající při hojení podrážděných střev a také pomáhá při hojení žaludečních vředů. Je to zázračný produkt pro gastrointestinální trakt.
- Bramborová šťáva je plná vitamínů A, C, B a dále také obsahuje fosfor, vápník, železo, draslík, zeaxantin, vlákniny, a bílkoviny!
Vždy používejte zralé brambory, bez černých skvrn, bez zelených ploch - tyto oblasti obsahují toxiny - ujistěte se, že všechny tyto plochy byli odstraněny před odšťavňováním.
Můžete do bramborových šťáv přidávat jiné jako například mrkvovou šťávu a nebo dokonce i bylinky jako je kopřiva, šalvěj.
Zdroj viz odkaz v pravé horní části příspěvku.
Mohlo by se Vám líbit