Hledat
Filters

Ovesné domácí sušenky

Potřebné přísady:
  • 100g ovesných vloček
  • 80g hladké celozrnné mouky (já použila pšeničnou, ale asi je možná kterákoli)
  • 60 g třtinového cukru
  • 100g slunečnicového oleje
  • půlka banánu
  • 1 vetší jablko
  • 30g slunečnicových semínek
  • 30g lískových ořechů
  • 50g rozinek
  • 1 lžička kypřícího prášku (z vinného kamene)
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžička perníkového koření
  • domácí marmeláda (meruňková a jahodová)
Postup přípravy:
  1. Rozmixujeme banán, jablko a ořechy. Vzniklou pastu přidáme ke zbytku ingrediencí a vytvoříme směs, kterou pořádně promícháme. Dáme do ni vše, krom marmelády.
  2. Rozehřejeme si troubu na 160 stupňů.
  3. Ze směsi vytváříme kuličky (navlhčenými rukami) a poté placičky, které pokládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pokud chceme přidat marmeládu, uděláme lžičkou na konec důlky, do kterých marmeláda po 10 minutách v troubě přijde.
  4. Dáme do trouby, po 10 minutách vyndáme a dodáme marmeládu (nemusíme!!!) a dopékáme dalších 12 minut!
  5. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

41
Zobrazit detail Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!
Obrázek Fofr falešná  svíčkajda na divoko by Romča

Fofr falešná svíčkajda na divoko by Romča

4.610
Zobrazit detail Fofr falešná svíčkajda na divoko by Romča
Obrázek Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Zobrazit detail Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou
Obrázek “Bananatella” – home made banánová nutella

“Bananatella” – home made banánová nutella

3.56
Zobrazit detail “Bananatella” – home made banánová nutella
Obrázek Sýrové kapsy s tofu -rukola salát s řepou - basmati rýží podle Pedra

Sýrové kapsy s tofu -rukola salát s řepou - basmati rýží podle Pedra

4.54
Zobrazit detail Sýrové kapsy s tofu -rukola salát s řepou - basmati rýží podle Pedra
TOPlist