Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Zdravá špaldová buchta

Potřebné přísady:
  • 2 hrnky špaldové mouky
  • půl hrnku třtinového cukru (já dala bílý rafinovaný)
  • 6 polévkových lžic olivového oleje
  • 2 vajíčka
  • 250 ml mléka nebo vody
  • 3 nastrouhaná jablka
  • 1 nastrouhaná mrkev
  • prášek do pečiva
  • půl lžičky skořicového cukru
  • trocha namočených rozinek (nemusí být kdo nemá rád)
Postup přípravy:
  1. Vše smícháme dohromady, já nalila na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dle potřeby.Je výborná, mokrá a nedrobí.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kokoschka - výborný osvěžující tvarohový dortík (nepečený)

Kokoschka - výborný osvěžující tvarohový dortík (nepečený)

Obrázek Švestkový koláč s jablky a ricottou

Švestkový koláč s jablky a ricottou

Obrázek Rakvičkové košíčky s pařížskou šlehačkou

Rakvičkové košíčky s pařížskou šlehačkou

Obrázek Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Obrázek Finské  skořicové šneky - kynuté

Finské skořicové šneky - kynuté

Obrázek Koláče z jemného máslového těsta

Koláče z jemného máslového těsta

TOPlist