Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Zdravá špaldová buchta

Potřebné přísady:
  • 2 hrnky špaldové mouky
  • půl hrnku třtinového cukru (já dala bílý rafinovaný)
  • 6 polévkových lžic olivového oleje
  • 2 vajíčka
  • 250 ml mléka nebo vody
  • 3 nastrouhaná jablka
  • 1 nastrouhaná mrkev
  • prášek do pečiva
  • půl lžičky skořicového cukru
  • trocha namočených rozinek (nemusí být kdo nemá rád)
Postup přípravy:
  1. Vše smícháme dohromady, já nalila na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dle potřeby.Je výborná, mokrá a nedrobí.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Obrázek Bublanina - moc dobrá a jednoduchá

Bublanina - moc dobrá a jednoduchá

Obrázek Recept - Jablečník s pudinkem a jogurtem

Recept - Jablečník s pudinkem a jogurtem

Obrázek Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Obrázek Rychlá buchta s ovocem a  bez tuku

Rychlá buchta s ovocem a bez tuku

Obrázek Jednoduché ovocné řezy a moc dobré

Jednoduché ovocné řezy a moc dobré

Obrázek Staročeské trdelníky - doma pečené

Staročeské trdelníky - doma pečené

TOPlist