Těsto (na 3 frgály):
- 500 g prosáté polohrubé mouky
- 1 čerstvé droždí
- 120 g cukru moučka
- 1 vanilkový cukr
- 130 g změklého másla
- 2 žloutky
- 175 g vlažného mléka
- špetka soli
- nastrouhaná kůra z 1 citronu
Tvarohová náplň (na 1 frgál):
- 250 g tvarohu v alobalu
- 2 vanilkové cukry
- 40 g cukru moučka
- 2 žloutky
- 20 g změklého másla
- špetka soli
Hrušková povidla (na 2 frgály):
- 330 g sušených hrušek
- 2 hvězdičky badyánu
- 2 lžíce švestkových povidel
- voda na podlití hrušek
Drobenka (na 3 frgály):
- 300 g změklého másla
- 300 g cukru krupice
- 300 g polohrubé mouky
Na dokončení:
- 1 vejce na potření
- 400 g másla a 100 ml rumu na polití upečených frgálů