Hledat
Filters

Sirup z bezových květů

Potřebné přísady:
  • 25 květů
  • 1,5 l voda
  • citron
  • 1kg cukru
Postup přípravy:
  1. 25 opláchnutých a okapaných květů černého bezu přelijeme 1,5 l vody, přidáme na kolečka nakrájený citron bez jader. Povaříme, necháme 24 h vyluhovat. Šťávu přecedíme přes plátno, přidáme 1 kg cukru a zvolna vaříme do zhoustnutí. Ještě horkým plníme čisté a nahřáté skleničky a uchováváme v chladu a temnu.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí pribiňáček,  lipánek - recept s fotopostupem

Domácí pribiňáček, lipánek - recept s fotopostupem

56
Zobrazit detail Domácí pribiňáček, lipánek - recept s fotopostupem
Obrázek Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

52
Zobrazit detail Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty
Obrázek Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

44
Zobrazit detail Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu
Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

31
Zobrazit detail Cheesecake z domácího smetanového krému
Obrázek Třešňová marmeláda s meduňkou

Třešňová marmeláda s meduňkou

Zobrazit detail Třešňová marmeláda s meduňkou
TOPlist