Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Jogurtová zmrzlina s ovocem

Potřebné přísady:
  • 100 g mascarpone
  • 50 g cukru moučka
  • 300 g bílého jogurtu
  • 100 g drobného ovoce (borůvky, maliny, jahody, šel by i černý nebo červený rybíz)
Postup přípravy:
  1. Mascarpone spolu s cukrem dáme do mísy a vyšleháme do hladkého krému. Zašleháme postupně všechen jogurt.
  2. Ovoce omyjeme, odstopkujeme a rozmixujeme. Přidáme do jogurtového krému a promícháme.
  3. Zmrzlinovač sestavíme a spustíme. Připravenou směs do něj vlijeme a necháme míchat do ztuhnutí (trvá to asi 25 minut).
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Marcipán bez dřiny za 10 minut

Marcipán bez dřiny za 10 minut

Obrázek Dýňová omáčka k těstovinám

Dýňová omáčka k těstovinám

Obrázek Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Obrázek Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

TOPlist