Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí pribiňáček,  lipánek - recept s fotopostupem

Domácí pribiňáček, lipánek - recept s fotopostupem

Obrázek Najděte si svoji slepičku - nekupujte vejce v obchodě

Najděte si svoji slepičku - nekupujte vejce v obchodě

Obrázek Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Obrázek Sýrové muffiny se slaninou a bylinkami

Sýrové muffiny se slaninou a bylinkami

Obrázek Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Obrázek Keto celestýnské nudle do polévky - bez mouky

Keto celestýnské nudle do polévky - bez mouky

TOPlist