Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Obrázek Vynikající rychlé lívance nekynuté -  vůbec to není poznat

Vynikající rychlé lívance nekynuté - vůbec to není poznat

Obrázek Domácí bezový sirup by Romča

Domácí bezový sirup by Romča

Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Obrázek Horčice z cukety podle Jitušky

Horčice z cukety podle Jitušky

Obrázek Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Obrázek Palačinky na šnůře chlazené

Palačinky na šnůře chlazené

TOPlist