Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Vaječný koňak jak má být

Recept - Vaječný koňak jak má být

Obrázek Horká čokoláda s pomerančem

Horká čokoláda s pomerančem

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Obrázek Sladký keto chléb podle Martiny

Sladký keto chléb podle Martiny

TOPlist