Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Marcipán bez dřiny za 10 minut

Marcipán bez dřiny za 10 minut

Obrázek Lucinčin nakládaný hermelín

Lucinčin nakládaný hermelín

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Koka sušenky podle Ládi Hrušky

Koka sušenky podle Ládi Hrušky

Obrázek Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Obrázek Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Obrázek DIY Levandulová koupelová sůl

DIY Levandulová koupelová sůl

Obrázek Pesto z medvědího česneku by Romča

Pesto z medvědího česneku by Romča

TOPlist