Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí vanilkový cukr - poctivý

Domácí vanilkový cukr - poctivý

Obrázek Horká čokoláda s pomerančem

Horká čokoláda s pomerančem

Obrázek Slaný štrůdl rychlá večeře

Slaný štrůdl rychlá večeře

Obrázek Tvarohové koblížky bez kynutí

Tvarohové koblížky bez kynutí

Obrázek Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Obrázek Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem

Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem

Obrázek Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

TOPlist