Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ostružinová marmeláda od Lucinky

Ostružinová marmeláda od Lucinky

Obrázek Slaný štrůdl rychlá večeře

Slaný štrůdl rychlá večeře

Obrázek Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

Obrázek Domácí bezový sirup by Romča

Domácí bezový sirup by Romča

Obrázek Grepové smoothie - Ranní probuzení

Grepové smoothie - Ranní probuzení

Obrázek Horčice z cukety podle Jitušky

Horčice z cukety podle Jitušky

Obrázek Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

TOPlist