Hledat
Filters

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Zobrazit detail Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře
Obrázek Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

4.3312
Zobrazit detail Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta
Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

41
Zobrazit detail Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté
Obrázek Smrkové výhonky  tonikum na vlasy

Smrkové výhonky tonikum na vlasy

Zobrazit detail Smrkové výhonky tonikum na vlasy
TOPlist