Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí pribiňáček,  lipánek - recept s fotopostupem

Domácí pribiňáček, lipánek - recept s fotopostupem

Obrázek Rybičková pomazánka zase jinak

Rybičková pomazánka zase jinak

Obrázek Slaný štrůdl rychlá večeře

Slaný štrůdl rychlá večeře

Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Obrázek Návod na zdobení vajíček by Romča

Návod na zdobení vajíček by Romča

Obrázek Převod čerstvého droždí na suché

Převod čerstvého droždí na suché

Obrázek Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Ghí - přepuštěné máslo - domácí

TOPlist