Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Obrázek Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Obrázek Domácí křehké sušenky se špaldou a čokoládou

Domácí křehké sušenky se špaldou a čokoládou

Obrázek Sýrové muffiny se slaninou a bylinkami

Sýrové muffiny se slaninou a bylinkami

Obrázek Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

TOPlist