Hledat
Filters

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

3.52
Zobrazit detail Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím
Obrázek Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

51
Zobrazit detail Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem
Obrázek Brokolicové špalíčky z trouby

Brokolicové špalíčky z trouby

Zobrazit detail Brokolicové špalíčky z trouby
Obrázek Nakládané okurky od Vali – vynikající

Nakládané okurky od Vali – vynikající

Zobrazit detail Nakládané okurky od Vali – vynikající
Obrázek Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

51
Zobrazit detail Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro
Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Zobrazit detail Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor
Obrázek Palačinky na šnůře chlazené

Palačinky na šnůře chlazené

Zobrazit detail Palačinky na šnůře chlazené
TOPlist