Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rybičková pomazánka zase jinak

Rybičková pomazánka zase jinak

Obrázek Jahodová marmeláda od Renatky

Jahodová marmeláda od Renatky

Obrázek Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Obrázek Máslo s medvědím česnekem by Romča

Máslo s medvědím česnekem by Romča

Obrázek Keto nepečené tyčinky s čokoládou

Keto nepečené tyčinky s čokoládou

Obrázek Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Obrázek Keto celestýnské nudle do polévky - bez mouky

Keto celestýnské nudle do polévky - bez mouky

Obrázek Palačinky na šnůře chlazené

Palačinky na šnůře chlazené

Obrázek Jahodová marmeláda s vanilkou

Jahodová marmeláda s vanilkou

TOPlist