Hledat
Filters

Pražský flamendr (guláš)

Potřebné přísady:
  • 600g vepřové plece
  • 2 cibule
  • lžíce mleté sladké papriky
  • 70g rajského protlaku
  • majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • velký brambor
  • trochu oleje
  • voda
  • kostka masoxu
  • sůl a pepř
Postup přípravy:
  1. V kastrolu opečeme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a vše orestujeme. Přidáme protlak, papriku, promícháme, podlijeme vodou, přidáme masox a pod pokličkou dusíme, dokud není maso měkké.
  2. Brambor oloupeme, nastouháme najemno, vmícháme do guláše a pomalu vaříme, až zhoustne.
  3. Hotovou směs dochutíme česnekem utřeným se solí, majoránku a podáváme s knedlíky, noky nebo pečivem.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

3.54
Zobrazit detail Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky
Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

4.52
Zobrazit detail Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Hovězí kýta s hořčičnými semínky

Hovězí kýta s hořčičnými semínky

Zobrazit detail Hovězí kýta s hořčičnými semínky
Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

42
Zobrazit detail Debrecínské ragů z vepřového masa
Obrázek Keto nízkosacharidová polévka

Keto nízkosacharidová polévka

Zobrazit detail Keto nízkosacharidová polévka
TOPlist