Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Margot bábovka od Stáni

Potřebné přísady:
  • 16 lžic polohrubé mouky
  • 5 lžic cukru krupice
  • 4 lžíce oleje
  • 14 lžic mléka
  • 2ks celá vejce
  • 1ks prášek do pečiva
  • 1 čokoláda MARGOT( nastrouhat na hrubém struhadle)
Postup přípravy:
  1. Vše spolu smíchat a nalít do sádlem a hrubou moukou vysypané formy. Péct zprvu na 180 stupňů a až vyběhne ztlumit na 150 stupňů a dopéct. Zkusit špejlí, a když se nelepí vyndat. Vyklopit a nechat vychladnout. Vychladlou polít rozpuštěnou čokoládou s kouskem másla.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Odpalované větrníky s krémem a jahodami

Odpalované větrníky s krémem a jahodami

Obrázek Jednoduchá maškrta za ktorou se len zapráší

Jednoduchá maškrta za ktorou se len zapráší

Obrázek Rebarborový kynutý koláč by Romča

Rebarborový kynutý koláč by Romča

TOPlist