Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Margot bábovka od Stáni

Potřebné přísady:
  • 16 lžic polohrubé mouky
  • 5 lžic cukru krupice
  • 4 lžíce oleje
  • 14 lžic mléka
  • 2ks celá vejce
  • 1ks prášek do pečiva
  • 1 čokoláda MARGOT( nastrouhat na hrubém struhadle)
Postup přípravy:
  1. Vše spolu smíchat a nalít do sádlem a hrubou moukou vysypané formy. Péct zprvu na 180 stupňů a až vyběhne ztlumit na 150 stupňů a dopéct. Zkusit špejlí, a když se nelepí vyndat. Vyklopit a nechat vychladnout. Vychladlou polít rozpuštěnou čokoládou s kouskem másla.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tříbarevný čokoládový koláč

Tříbarevný čokoládový koláč

Obrázek Pšenično žitná šlehačková bábovka

Pšenično žitná šlehačková bábovka

Obrázek Jáhelník se švestkami a jablky

Jáhelník se švestkami a jablky

Obrázek Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Obrázek Citronovo-makové muffiny s tvarohem a jogurtem

Citronovo-makové muffiny s tvarohem a jogurtem

TOPlist