Hledat
Filters

Mandlové máslo

Potřebné přísady:
  • 2 šálky mandlí
  • výkonný mixér
  • trpělivost 😛
Postup přípravy:
  1. Výroba mandlového másla vyžaduje pořádnou dávku trpělivosti a výkonný mixér. Pukud jste těmitomi dvěmi věcmi vybaveni, můžete se pustit do výroby!! Mandle vysypeme do mixéru a začneme mixovat. Čas od času bude potřeba mixér vypnout a stěrkou setřít mandle ze stěn mixéru. Takto postupujeme tak dlouho, než mandle začnou uvolňovat tuk a začne se tvořit krásně hladké máslo. Mandle jsou opravdu tvrdé (narozdíl od kešu například), takže výroba zabere poměrně dlouhou dobu, ale výsledek rozhodně stojí za to!!!
  2. Doba přípravy: cca 25 minut
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

44
Zobrazit detail Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu
Obrázek Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Zobrazit detail Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře
Obrázek Brokolicové špalíčky z trouby

Brokolicové špalíčky z trouby

Zobrazit detail Brokolicové špalíčky z trouby
Obrázek Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Zobrazit detail Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924
TOPlist