Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Maková buchta z mikrovlnky - keto - nizkosacharidový

Potřebné přísady:
  • 27g proteinu
  • 25g mletého máku - (s nízkým obsahem sacharidů)
  • 1ks bílek
  • 8-10g ghí nebo másla
  • 30ml mléka
  • 20ml vody
  • špetka skořice
  • trochu prášku do pečiva bez fosfátů
  • flap drop podle chuti - muže použit jiné sladidlo bez cukru
Postup přípravy:
  1. Bílek vyšleháme na sníh. Do misky dáme ghí a rospustime. Takto rozpuštěným ghí misku vymastíme.
  2. Suché suroviny promícháme a přidáme zbytek ghí, vodu, mléko a promícháme. Nakonec opatrně vmícháme bílek.
  3. Dáme do mikrovlnky na zhruba 3-4,5 minuty. Každá mikrovlnná trouba je jiná. Tohle musíte vychytat.
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Maďarský tradiční  mléčný bochník se sušeným ovocem

Maďarský tradiční mléčný bochník se sušeným ovocem

Obrázek Torta alla menta - Mátový dort

Torta alla menta - Mátový dort

Obrázek Nejlepší buchty podle Markétky

Nejlepší buchty podle Markétky

Obrázek Makový závin podle paní Romanky

Makový závin podle paní Romanky

TOPlist