3 vajcia - bielka vyslahat a pridat do cesta, zltka vymiesat s 2 PL oleja a nechat na pomazanie kolaca pred pecenim
Postup přípravy:
Uvarit puding, do horuceho primiesat 1 celu Heru, kakao a nechat vychladnut. Vypracovat cesto - rucne a rychlo, pouziva sa len obycajne drozdie a nenechava sa vykysnut - bude kysnut priamo pred ocami.
Rozdelit na 6 rovnakych kuskov, kazde rozvalkat na obdlznik, naplnit pudingom a skrutit zvlast. Potom 2 skrutit dokopy ako vrkoc a dat na vymasteny plech ( odporucam vysoky - nadherne vykysnu a zvacsia objem) Potrieme so zltkami s olejom a dame piect najprv asi 15 min na 150 stupnov a potom pridat teplotu dopiect na 160 az 170 stupnov ( asi dalsich 20 minut)
PS: s cestom naozaj treba pracovat rychlo,lebo same kysne,ale dobre sa s nim pracuje a puding je mnamozny