Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Řezy Margot

Potřebné přísady:

Těsto:

  • 2 lžíce olej slunečnicový
  • 2 ks vejce
  • 1 kelímek smetana 33%
  • 1 hrnek mléko plnotučné
  • 1 hrnek cukr krystal
  • 1 ks kypřící prášek
  • 2 hrnek mouka polohrubá
  • 2 ks Margot

Na potření:

  • 1 ks čokoláda na vaření
Postup přípravy:
  1. Do mísy si nahrubo nastrouháme tyčinky Margot.
  2. Poté k nim přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem.
  3. Postupně přidáme ostatní suroviny a umícháme těsto.
  4. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech.
  5. Pečeme při 180 °C asi 30 minut.
  6. Upečenou buchtu je možné potřít čokoládovou polevou.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Šlehačková bábovka s citronovou polevou

Šlehačková bábovka s citronovou polevou

Obrázek Propletené nutelové bochánky

Propletené nutelové bochánky

Obrázek Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Obrázek Ovocný dort podle Hanky Soudné

Ovocný dort podle Hanky Soudné

Obrázek Perníková bábovka s badyánem

Perníková bábovka s badyánem

Obrázek Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

TOPlist