Hledat
Filters

Horké ovoce

Z jablek a hrušek v odšťavňovači získaná šťáva, svařené spolu s kořením a cukrem, servírovaná horká na zahřátí.

Potřebné přísady:
  • asi 6 ks jablek
  • 4 ks hrušky
  • cukr dle chuti
  • celá skořice
  • hřebíček
  • badyán
Postup přípravy:
  1. V odšťavňovači si uděláme z ovoce šťávu. Čerstvou ovocnou šťávu přivedeme k varu, přidáme koření a cukr a jen chvíli povaříme. Horké nalijeme do sklenic či hrnku a ihned podáváme.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

52
Zobrazit detail Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky
Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

32
Zobrazit detail Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze
Obrázek “Bananatella” – home made banánová nutella

“Bananatella” – home made banánová nutella

3.56
Zobrazit detail “Bananatella” – home made banánová nutella
Obrázek Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

52
Zobrazit detail Dýňový tataráček s bramborovými chipsy
Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

3.85
Zobrazit detail Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča
Obrázek Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zobrazit detail Zapečené papriky s tofu a jáhlami
TOPlist