Hledat
Filters

Gratinované těstoviny s tuňákem

Potřebné přísady:
  • 800g rajčata v konzervě
  • 1ks paprika žlutá
  • 1ks paprika červená
  • 2ks stroužek česneku - prolisovat
  • 50g oliv
  • 250g těstovin
  • 400g tuňák ve vlastní šťávě
  • 20-30g strouhanka
  • 2 polévkové lžíce parmazánu
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • špetka chilli
  • trocha cukru
  • sůl, pepř
Postup přípravy:
  1. Do woku dáme olej a na něm opečeme na proužky nakrájené papriky. Po chvilce přidáme česnek a chilli a krátce zarestujeme. Přidáme rajčata olivy i cukr, promícháme a reagujete 8-10minut. Nakonec ochutíme pepřem a solí.
  2. Těstoviny uvaříme podle návodu a i s tuňákrm promícháme s rajčatovou směsí. Vše přendáme do zapékací nádoby, posypeme strouhankou a parmazánem.
  3. Začneme v teoubu na gril a necháme zapéct cca 5 minutek, prostě dozlatova. Podáváme se listovým či okurkovým salátem.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

31
Zobrazit detail Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami
Obrázek Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Zobrazit detail Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě
Obrázek Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Zobrazit detail Letní brambory s cuketou - Hartmanice
Obrázek Smažené bramborové třepanky se zelím -  Podzuklín

Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín

Zobrazit detail Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín
Obrázek Houbový guláš s petržekou - Strašín

Houbový guláš s petržekou - Strašín

Zobrazit detail Houbový guláš s petržekou - Strašín
Obrázek Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Zobrazit detail Bramborový závin pečený - Horní Vltavice
TOPlist