Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Cheeseburger

Potřebné přísady:
  • hamburgerové žemle
  • 400 g mletého hovězího masa
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • sůl, pepř
  • 1 stroužek česneku
  • tymián, mleté nové koření, muškátový květ
  • čedar
  • ledový salát
  • kyselá okurka
  • rajče
  • červená cibule
  • dijonská hořčice
  • tatarská omáčka
Postup přípravy:
  1. Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, worcester,sůl, pepř a koření. Ze směsi udělejte 2-3 burgery (záleží na tom, jak moc velký burger chcete mít).
  2. Na rozehřátém oleji je opečte. Žemle krátce opečte, rozřízněte je, obě půlky potřete dresingem z tatarské omáčky a dijonské hořčice.
  3. Na spodní půlku dejte ledový salát, na něj maso, čedar, kyselou okurku, rajčata a cibuli nakrájená na kolečka, pokapejte dresingem a zakončete listem ledového salátu a vrchní částí žemle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Obrázek Smažený celer s celerovou kaší

Smažený celer s celerovou kaší

Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Obrázek Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Obrázek Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Obrázek Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

TOPlist