Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Cheeseburger

Potřebné přísady:
  • hamburgerové žemle
  • 400 g mletého hovězího masa
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • sůl, pepř
  • 1 stroužek česneku
  • tymián, mleté nové koření, muškátový květ
  • čedar
  • ledový salát
  • kyselá okurka
  • rajče
  • červená cibule
  • dijonská hořčice
  • tatarská omáčka
Postup přípravy:
  1. Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, worcester,sůl, pepř a koření. Ze směsi udělejte 2-3 burgery (záleží na tom, jak moc velký burger chcete mít).
  2. Na rozehřátém oleji je opečte. Žemle krátce opečte, rozřízněte je, obě půlky potřete dresingem z tatarské omáčky a dijonské hořčice.
  3. Na spodní půlku dejte ledový salát, na něj maso, čedar, kyselou okurku, rajčata a cibuli nakrájená na kolečka, pokapejte dresingem a zakončete listem ledového salátu a vrchní částí žemle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Obrázek Kuřecí čína s rýží třech barev

Kuřecí čína s rýží třech barev

Obrázek Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Obrázek Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Obrázek Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei

Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei

Obrázek Květákové karbanátky se sýrem

Květákové karbanátky se sýrem

Obrázek Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

TOPlist