Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Cheeseburger

Potřebné přísady:
  • hamburgerové žemle
  • 400 g mletého hovězího masa
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • sůl, pepř
  • 1 stroužek česneku
  • tymián, mleté nové koření, muškátový květ
  • čedar
  • ledový salát
  • kyselá okurka
  • rajče
  • červená cibule
  • dijonská hořčice
  • tatarská omáčka
Postup přípravy:
  1. Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, worcester,sůl, pepř a koření. Ze směsi udělejte 2-3 burgery (záleží na tom, jak moc velký burger chcete mít).
  2. Na rozehřátém oleji je opečte. Žemle krátce opečte, rozřízněte je, obě půlky potřete dresingem z tatarské omáčky a dijonské hořčice.
  3. Na spodní půlku dejte ledový salát, na něj maso, čedar, kyselou okurku, rajčata a cibuli nakrájená na kolečka, pokapejte dresingem a zakončete listem ledového salátu a vrchní částí žemle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Obrázek Knedlíky z brambor se švestkami

Knedlíky z brambor se švestkami

Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Obrázek Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Obrázek Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu

Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu

Obrázek Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

TOPlist