Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Zelňáky

Potřebné přísady:
  • 2 balíčky vymačkaného kyselého zelí
  • rozehřáté sádlo
  • trochu soli
  • špetka pepře a kmínu
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Vymačkané kyselé zelí smícháme trochou soli, pepře a kmínu a zasypeme hladkou moukou. Přidáme rozehřáté sádlo. Těsto musí být lepivé. Potom namočenýma rukama děláme placičky na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct dokud placky nejsou zlatavé.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pravá italská pizza pro každého

Pravá italská pizza pro každého

Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Obrázek Houbový guláš s petržekou - Strašín

Houbový guláš s petržekou - Strašín

Obrázek Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali

Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali

Obrázek Květákové karbanátky se sýrem

Květákové karbanátky se sýrem

TOPlist